Instructie- en training dressuur

Wilt U graag Uw capaciteiten en die van Uw paard optimaler leren benutten?
Met respect en geduld voor U en voor Uw paard help ik U graag.

Wat is het doel met Uw paard?
  • – een zo hoog mogelijk niveau bereiken in de dressuursport of
  • – leren paardrijden zodat een buitenrit maken ontspannen en genieten is?
Beide doelen zijn voor mij even belangrijk en de praktijk leert dat de weg ernaartoe bij iedere combinatie met pieken en dalen zal gaan. Voor mij als ORUN-instructeur is het daarom belangrijk om de weg naar het doel, op te bouwen en aan te passen in de training. Stapsgewijs en met veel geduld en respect op een rustige manier trainen, waarbij ik ook de combinatie ruiter en paard in acht neem. Bij elke tak van paardensport is het belangrijk dat ruiter en paard één geheel worden, afgestemd op elkaar. Juist door samen te groeien, is het elke dag optimaal genieten met je trouwe viervoeter.
Ik geef ook instructie paardrijden aan kinderen.
Hierbij ligt de prioriteit bij het vertrouwen, plezier, structuur geven en vermijden dat kinderen angstig of gespannen worden. Het is hierbij heel belangrijk dat kinderen kunnen rijden op een geschikte pony, zodat ze een eenheid kunnen vormen.  

Werkwijze
De trainingen geef ik individueel of in groepsverband. We beginnen met een warming-up, gevolgd door trainen aangepast aan Uw niveau, ontspanningsmomenten worden ingelast, en na de training de cooling-down. Als laatste een nabespreking over de training en huiswerk hoe nu thuis verder te werken
Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Youtube