Recensie

Recensie
Na een lelijke val van mijn dochter en haar pony ( gebroken sleutelbeen ) contact opgenomen met Marian om beide pony’s te laten behandelen. Na van tevoren al erg leuk contact gehad te hebben met Marian was de dag van behandeling daar. Geen idee wat te verwachten, nog nooit een masseur of wat dan ook bij de pony’s gehad. De pony’s en wijzelf voelden ons meteen lekker op ons gemak. Even het hoe en wat over de pony”s verteld en de eerste pony aan de longe genomen. Marian begon daarna aan de eerste pony. Even wat onwennig, maar dat veranderde erg snel in een zeer ontspannen staat…..ik werd er zelfs bijna jaloers op ! Nadat pony twee ook behandeld was door Marian, haar bevindingen doorgenomen en haar advies de volgende weken opgevolgd. Ook meteen even ons voerprogramma doorgenomen. Na enkele dagen was er echt een zeer duidelijk verschil waar te nemen bij beide pony’s. En nu twee maanden verder is het nog steeds te merken. Inmiddels zijn mijn dochter van 14 en ik beiden ook voor een behandeling in Riel geweest. Het was een intense maar zeer doeltreffende behandeling en zeker voor herhaling vatbaar !! Marian, bedankt voor alle hulp tot nu toe en tot snel ! Liefs Renee en Sandra

Recensie

Van de week is Zambia weer voor de 2de keer behandeld door Marian met de Guasha massage, en wat een vooruitgang had hij al gemaakt na de eerste keer.
Hij vind het heerlijk en zit nu weer lekker los in zijn vel en kunnen de knooppunten weer goed doorbloed worden en weer sterke spieren worden.

Dank je wel Marian, voor je vakkundige behandeling en vakkundig advies!

En tot over 6 maanden, want mijn paardje verdient jouw behandeling dubbel en dik.

Iris Dassen

Recensie

Marian heeft een goede invloed met haar Guasha-behandelingen op mijn paard. Mijn paard vindt de behandeling heerlijk en ervaart het super fijn/prettig. Marian is echt een aanrader voor mensen die zijn/haar paard wil laten behandelen door middel van Guasha. Marian weet wat ze doet en waar ze over praat, dit is echt waard voor je geld. Marian is nu voor de tweede keer mijn paard aan het behandelen en de verschillen van de eerste behandeling en tweede behandeling is goed te zien, op een goede, positieve manier. Mijn paard heeft sinds deze behandeling geen knelpunten meer. Echt super bedankt Marian ! Nicolle Simons

Recensie

Hero had last van zijn maag/darmen. Kenmerkend waren zijn ribben, ingevallen flanken en opgeblazen buik.
Na de Guasha behandeling, wormenkuur en kruidenkuur van Marian, zien we een enorm verschil in uiterlijk.
Hero is, getuigen de foto’s, enorm vooruit gegaan. In de 2e behandeling is hij een stuk losser en heeft minder beknellingen.
Wij laten Marian ieder half jaar een check-up doen en zijn hier zeer tevreden mee.

Laura Brink

Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Youtube